© BM
Brouwer Mannenmode

Jacks

In deze artikelgroep vindt u de merken Jupiter, Gate One en ons high standaard label Bugatti. In het najaar een gevoerd jack met weersbestendigheid in Parka of long-jack uitvoering. In de Zomer vaak als Parka of Blouson uitvoering in diverse Mix uitvoeringen alszijnde Katoen, Micro, Prijsklasse mede afhankelijk van winter of zomer seizoen varieeren van 149,- tot 269,- euro.

Vesten

In deze artikelgroep vindt u de merken Baileys Casa Moda en Monte Carlo in een sportief modern segment. De vesten zijn afhankelijk van het seizoen in een mix kwaliteit van wol acryl of katoen acryl of enkel katoen. Ook vindt u bij ons de zogenaamde jack-vesten, een iets zwaardere kwaliteit. Prijsklasse afhankelijke van type vest kan varieeren van 99,- tot 129,- euro.

Kostuums en colberts

In deze artikelgroep vindt u de Merken Carl Gross; Baumler en Digel met een goede prijs kwaliteits verhouding. De colberts zijn in diverse pasvormen en worden uitgevoerd in een mix van wol linnen of zijde toevoeging. Onze pasvorm is Modern of Regular fit. Prijsklasse van onze colberts varieeren van 229,- tot 289,- euro met een maatvoering van maat 50- 58/ 25-30 in de tussenmaten.

Shirts dress/casual

In deze artikelgroep vindt u o.a dress hemden van Casa moda en Seidesticker met een pasvorm van Modern Fit en Regular Fit. De Shirts in Casual met leuke ruit of print uitvoering worden door de merken Giorgano, Casa moda en Culture gebracht, in de prijsklasse €49,95 tot €69,95

Pantalons dress/casual

In deze artikelgroep vindt u de merken MENS en Club of Comfort en Meyer Hose met een kwalitatieve hoge standaard in wol, ripcord, en katoenen uitvoering in de gemiddelde prijsklasse van 99,- tot 109,- euro

Truien en Sweaters

In deze artikelgroep in de prijsklasse van €89 tot €129 in geweven en gebreid vindt u diverse merken als Baileys, Casa Moda, Monte Carlo Belika in een kwalitatieve hoge standaard. De uitvoeringen lopen uiteen van V en R Hals Polokraag of Turtel kraag.

Assortiment

Ons Assortiment bestaat uit diverse artikelgroepen, deze artikelen worden diverse kleuren en uitvoering in de ruimte hieronder nader omschreven, wij hopen u hierbij een kleine sfeerimpressie te geven, om u een zo goed mogelijk beeld te geven en een bezoek aan onze winkel niet in de weg zal staan.